Om os

Om os

Omkring 1999 hørte jeg for første gang om råfodring af hunde, såkaldt BARF.

BARF står for Biologically Appropriate Raw Food.


Jeg havde altid fået at vide fra forskellige dyrlæger at man ikke selv kunne sammensætte et lødigt foder til sin hund. Jeg troede på det og brugte det dyreste tørfoder i en lang årrække.


Da jeg hørte om muligheden med at råfodre, begyndte jeg at tænke. Når jeg altid havde kunnet lave mad til mine børn, kunne jeg vel også selv lave mad til mine hunde.


Den første der fortalte om det, var en australsk dyrlæge ved navn Ian Billinghurst. Han havde skrevet nogle bøger, og dem slugte jeg. Det hele gav mening, og så gik jeg i gang.


Jeg gjorde det ikke fordi jeg havde syge hunde, men alligevel kunne jeg se at de blev sundere. Alene duften af frisk luft i pelsen i stedet for hundelugt.


Jeg har i de forløbne godt 10 år brugt meget tid på at sætte mig ind i hvorfor og hvordan. Jeg har bl.a. oversat den eneste bog, som findes på dansk. (Mogens Eliassen – Rå Hundemad – Håndbog for hundeejere om naturlig fodring.)


I februar 2006 startede jeg en forretning med rå hundemad først i Taulov og i 2008 flyttede jeg den så til Skærbæk, hvor jeg også bor.

Jeg brugte de første 4 år på at finde frem til den bedste leverandør. Og det er lykkedes at finde en leverandør, som kan levere det fineste kød man kan tænke sig og så endda med hakkede knogler i.  Ingen andre har så mange forskellige kødtyper med ben i. Og det er vel at mærke aldrig affaldskød.


Kig på siderne her eller endnu bedre kom til butikken og se selv på kvaliteten. Alt er løsfrosset, så man ikke behøver tø mere op end der er brug for.

Juli 2008

Hvad er BARF?


BARF står populært for Bones And Raw Food. Det, som hunden ville have spist, hvis den levede i naturen. Nemlig Råt kød, kødben, indmad og grøntsager, enten fra byttedyrets mave, eller frugt, som den finder.

Hvorfor vælge BARF?


På trods af racernes forskellighed, er alle hunde og ulve dog ens i deres fordøjelsessystem, og de er skabt til at fordøje kød, kødben, indmad og frugt og grøntsager.Tørfoder kan ikke dække alle hundens behov, både på grund af at indholdet er det samme fra gang til gang, men også fordi det er varmebehandlet og derfor er næringsstoffer og vitaminer tilsat efter den egentlige fremstilling, og INGEN kender alle hundens behov. Det er ikke muligt at bevare et foder, så det ikke ødelægges efter åbning, uden konserveringsmidler. Også vitaminer nedbrydes så snart ilt og lys får adgang

 August 2009

Før og nu
Eksempel på resultat af fodring med BARF

Flora Victoria er en Grosser Sweizer Sennenhund. Hun er råfodret fra hun var 1 år og på før billedet er Flora Victoria 2 år. I sommeren 2008 blev Flora Victoria’s madplan lagt om for hun var meget løs i sine bevægelser og det var svært at holde en okay vægt selv Flora Victoria havde fastedage. Efter at have snakket med en gamle ræv i råfodring om mine problemer med Flora Victoria, blev madplanen lavet helt om og i dag er der ingen fastedage, i stedet for forskellige kød produkter hver dag og hvert måltid indeholder spiselige ben produkter, som f.eks. ribben, kalvebryst knogler, kylling/kalkunhalse, andelår og kyllingelår/rygstykker. I starten gik det langsomt med at se ændringer men ved årsskiftet begyndte det at gå stærkt og nu er Flora Victoria i topform og fra starten af 2009 er det indtil nu blevet til 
22 certer - 25 Caciber - 19 x BIR - 15 x BIM
International Champion
Dansk Champion
Svensk Champion
Norsk Champion
Nordisk Champion
Tysk Champion (VDH)
Tysk Champion (SSV)
Svensk Vinder'09
Københavns Vinder'09 og '10
Dansk Racevinder´09 og '10
Dansk vinder'09 og '10
Norsk Vinder'10
Winner of Amsterdam'10

BARF center Bonnie Ann


Foruden det rå foder sælger vi pelsplejemidler og andet udstyr til hunden.
Der kan betales med MobilePay og kontant.

Besøg også www.bonnie-ann.dk

Kontakt

Tlf:  4055 2817

westie@bonnie-ann.dk

BARF center Bonnie Ann

Skærbækvej 82
7000 Fredericia 

Åbningstider


Tirsdag, onsdag og torsdag 
kl. 15.00-18.00

eller efter aftale. - Ring!

© Copyright 2019 - Barf Center Bonnie Ann